Grand Dever - Import/Export Cereale, Ulei, Zahar, Faina, Boabe cafea, carne pui, vita 
 

Bine ati venit pe pagina companiei
Grand Dever S.R.L

Compania noastră este una de export-import din Republica Moldova, activitatea sa principală fiind exportul de grîu, făina de grîu, semințe de floarea soarelui, diferite uleiuri vegetale, zahăr,etc.
Produsele noastre au o cerere mare pe piață din Republica Moldova, Israel,Turcia și alte state. Calitatea produselor livrate este garantată de certificate de conformitate şi autorizaţie de utilizare a SNC din Republica Moldova.
Noi garantăm calitate înaltă și preţ competitiv - criteriile de bază care determină direcţia de activitate a companiei noastre. Toată atenţia noastră se concentrează pe acoperirea necesităților consumatorului.
Secretul succesului companiei noastre este satisfacerea deplină a clienţilor noştri, abordarea individuală a fiecărui client, atitudinea conştiincioasă față de parteneri.

about-3
about-3

Calitate si profesionalism

Noi oferim un sistem convenabil și flexibil de reduceri la toate produsele furnizate. Prețul este negociabil pentru fiecare comandă, în dependență de volumul şi perioada de executare a cererilor, se aplica o schemă de reducere cu plata taxelor.
Filozofia companiei este simplă: produse de înaltă calitate şi servicii profesionale pentru clienţi. Asigurăm un sistem confortabil de vânzare, cu punerea în aplicare strictă a tuturor cerinţelor partenerilor noştri, inclusiv mecanismul de reclamaţii şi restituiri.
Sperăm că pe site-ul nostru veţi găsi informaţii interesante pentru Dvs despre uleiul de floarea-soarelui, de porumb, grîu, făină de grîu, zahăr etc.

Grîu

services-1

Oferim o gamă largă de grîu. Produsul nostru este foarte recunoscut printre clienți pentru natura lor igienică , puritate si calitatea sa înaltă.

Făină de grîu

services-2

Vindem și distribuim făină de calitate superioară și calitatea întîi ambalată la sac, și în vrac cu cisterna , destinată produselor de panificație și patiserie.

Uleiuri vegetale

services-3

Suntem una dintre companiile implicate pe piață care oferă o gamă largă de ulei rafinat si nerafinat de floarea soarelui si germeni de porumb. Oferim acest ulei în diferite variante PET și în Vrac.

Zahăr

services-3

Cristale de mărime medie, liber curgătoare, de culoare albă. Zaharul este dulce, fără miros sau gust străin Compania noastră oferă zahărul în diferite variante PET , la sac și în vrac.

Our experiences and servicesanalysis_icon

FAST GROWING

Compania noastra se extinde in mod constant si rapid datorita unei echipe unite si devotate

branding_icon

PROFESIONALISM

Profesionalismul nostru este demonstrat de multitudinea relațiilor stabilite cu diferiți parteneri atît din țară cît și din străinătate

planning_icon

INTERNATIONAL

Colaboram cu companii din toata lumea, tari precum Israel, Turcia, Libia, Romania

concept_icon

CONVENIENT

Noi oferim un sistem convenabil și flexibil de reduceri la toate produsele furnizate. Prețul este negociabil pentru fiecare comandă.