Grand Dever - Import/Export Cereale, Ulei, Zahar, Faina, Boabe cafea, carne pui, vita 
 

Produsele Noastre

Grîu

Oferim o gamă largă de grîu. Produsul nostru este foarte recunoscut printre clienți pentru natura lor igienică , puritate si calitatea sa înaltă.

Făină de grîu

Vindem și distribuim făină de calitate superioară și calitatea întîi ambalată la sac, și în vrac cu cisterna , destinată produselor de panificație și patiserie.

Ulei din Germeni de Porumb

Compania noastră oferă ulei din germeni de porumb , care este un ulei cu un conținut natural de Omega-6 un ulei esential , prezent în mod natural în germeni de porumb. Oferim acest ulei în PET.

Zahăr

Unul din produsele care ocupă un loc destul de important în consumul uman este dulcifiantul natural – zahărul, o sursă importantă de energie, pe care organismul uman o consumă în formă de aliment. Cristale de mărime medie, liber curgătoare, de culoare albă. Zaharul este dulce, fără miros sau gust străin Compania noastră oferă zahărul în diferite variante 1 Kg , la sac și în vrac.

Ulei de Floarea Soarelui

Suntem una dintre companiile implicate pe piață care oferă o gamă largă de ulei rafinat si nerafinat de floarea soarelui. Oferim acest ulei de floarea soarelui pentru clienții noștri în diferite variante PET și în Vrac.

Cafea

Furnizam cafea naturala de cea mai buna calitate.

Corpuri intregi

Animale intregi pentru prelucrare

Carne de vita

Carne de vita de cea mai buna calitate